Biler til salgKontaktProfilSamarbejdspartnereGarantiFinansieringÅbningstiderBiler på bestillingTV3VelgørenhedForsideSkærbæk Autohandels koncept er at sælge billige biler uden at slække på kvaliteten.

Skærbæk Autohandel blev grundlagt i 2003 af Michael Flæng Sand. Michael er uddannet auto-mekaniker ved Peugeot i Herning, og har arbejdet med biler siden 1990. Vi handler med alle bilmærker, og vi tager alt i bytte. (Også MC)

Skærbæk autohandel tilbyder billige, nysynede og topklargjorte biler til kunderne. Vi er blandt Danmarks billigste forhandlere, da vi ikke har et kæmpe bilhus og store udgifter til sælgere. Vi er dog på fuld højde med kvalitet og reklamation. Du kan som kunde derfor altid forvente god kundepleje, billige kvalitetsbiler og en forhandler som lever op til nutidens krav.Michael Flæng Sand

  Michael Flæng Sand
Indehaver - Køb/salg/bytte
Tlf.: 22 18 72 22
Mick Meyhoft

  Mick Meyhoff
Klargøring
Tlf.: 40 52 17 76
Henrik Klinge   Henrik Klinge
Værksted
Tlf.: 61 60 14 39DAF

Skærbæk Autohandel er medlem af Dansk Automobilforhandler Forening og opfylder derfor alle D•A•Fs kvalitetsnormer.

Medlemmer af Danmarks Automobilforhandler Forening har i fællesskab med D•A•F vedtaget de etiske regler, og Kvalitetskravene er udarbejdet af automobilforhandlere og uafhængige konsulenter.

Alle certificerede automobilforhandlere har bevist at de er i stand til at leve op til de etiske regler samt D•A•Fs kvalitetskrav. Dette efterprøves bl.a. af kunder samt ved virksomhedsbesøg foretaget af uafhængige konsulenter.© Dream Art